Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна предни амортисьори - няколко въпроса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна предни амортисьори - няколко въпроса

Днес си смених предното окачване с комплекта от 320 лв. Колата нито лопа нито тропа - перфектно. Но майстора ми каза, че трябва да си сменя и амортисьорите защото била лодка и до 10 000 км ще разбия и този комплект. Та въпросите са ми.
    1. Има ли ляв и десен амортисьор
    2. Тези стават ли за моята кола, понеже тук в бг ми казват едни цени където я събера до 5 месеца пари я не
    http://www.ebay.co.uk/itm/Shock-Abso...item1e62453288
    3. Трябва ли да сменям тампони
    4. Трябва ли да сменям някакви прахоуловители и какво представляват те
    5. Мога ли да сменя само предните без задните, защото ако трябва да сменям задните нищо няма да сменя /бих я карал докато се разпадне/ Тази година ми съм хвърлил по нея 2 000 лв и като погледна все си е същата кола
    156 1.8 TS

Кайабата са хубави амортисьори ако са истински. Купувай ги. Прахозащитниците можеш и да не ги сменяш ако са здрави, тампоните също. Но е препоръчително. Веднъж се сменят и не са скъпи.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

1. Ляв и десен няма.
      2. Стават и както каза oem са добри, ако са истински. Не знам каква цена са ти казали, но аз като купувах за моята нямаше Каяба, и затова взех Монро с 2 год. гаранция. Цената беше около 140лв./бр. без отстъпката.

По останалите въпроси нямам какво да добавя към мнението на oem.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Като смятам, ще им излезнат под 200 лв с доставката, то каквото и да сложа има ебаси и траповете и с танк да съм ще го разбия това окачване за 20 000 км.
        http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
        Предполагам това е въпросният прахоуловител
        156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
          Като смятам, ще им излезнат под 200 лв с доставката, то каквото и да сложа има ебаси и траповете и с танк да съм ще го разбия това окачване за 20 000 км.
          http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
          Предполагам това е въпросният прахоуловител
          Това е.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
            Днес си смених предното окачване с комплекта от 320 лв. Колата нито лопа нито тропа - перфектно. Но майстора ми каза, че трябва да си сменя и амортисьорите защото била лодка и до 10 000 км ще разбия и този комплект. Та въпросите са ми.
            1. Има ли ляв и десен амортисьор
            2. Тези стават ли за моята кола, понеже тук в бг ми казват едни цени където я събера до 5 месеца пари я не
            http://www.ebay.co.uk/itm/Shock-Abso...item1e62453288
            3. Трябва ли да сменям тампони
            4. Трябва ли да сменям някакви прахоуловители и какво представляват те
            5. Мога ли да сменя само предните без задните, защото ако трябва да сменям задните нищо няма да сменя /бих я карал докато се разпадне/ Тази година ми съм хвърлил по нея 2 000 лв и като погледна все си е същата кола
            Прахоуловителите, е добре да се сменят, вярно че може да са здрави, ама може и да не са, да са тръгнали вече и какво ли, тоест, като сменяш, по добре смени всичко.И аз съм с монро, давай смело
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

-

здравей според мен ако прахоуловителите и тампоните са здрави няма смисъл от сменяне аз сам с МОНРО РЕФЛЕКС 3 години гаранция за 300лева и колата се даржи перфектно на пътя

Comment

Working...
              X